Fantastisk deilig seier for Fri G 14

En herlig revansj fra fjorårets sure nederlag mot Tertnes og forrige helgs tap mot Fedje.

IL Fri - Tertnes 2 Espeland kunstgress 18.5.2017 kl 18.30

Resultat: 4-1

Fjorårets møte mot Tertnes 2 endte med 4-0 tap, noe som føltes veldig urettferdig ut fra spill, sjanser og dommeravgjørelser. Det var derfor meget spennende om hvordan det ville gå når lagene møttes, og heldigvis kom det en myndig dommer som hadde full kontroll på kampen denne gangen. For laget var det viktig å slå tilbake fra den dårlige kampen forrige helg mot Fedje, som bevist er forbigått i stillhet.

Til denne kampen var det mange forfall. Keeper, midtstopper og toppscorer var alle fraværende grunnet sykdom og reise. Andre Halland tok utfordringen og vikarierte som keeper. Og for en forestilling. Han var høyt og lavt, offensiv i spillestilen og fremviste en trygghet som burde imponere de fleste.

Første omgang var jevnspilt. Spillet bølget frem og tilbake uten at det var så veldig mange sjanser til noen av lagene. Fri fikk et mål korrekt annulert midtveis i omgangen. At Tertnes ikke kom til sjanser skyldes et meget godt forsvar, med Emils som suveren sjef i midten. 

I andre omgangen kom endelig målene. Fri kom til flere muligheter som burde vært mål, men det var først når Nikolai ble spilt fri på venstrekanten Fri gikk opp i ledelsen. Det var som å se Ryan Giggs i glansdagene. Han tok med seg ballen, la seg inn forran forsvarspilleren og satt retning mot mål. Han beholdt roen og plasserte ballen utagbart for keeper fra 5 meter. 2-0 ble scoret på et langskudd fra ca 16 meter. Knallhardt skudd i nærheten av krysset. Keeper var borti ballen uten at han klarte å hindre den gå i mål. Odin var målscorer. 3-0 ble scoret av Simon, som mottar et innkast, vender og skyter i mål. Når Tertnes reduserer til 3-1 blir det ny spenning i kampen, men heldigvis økte Preben til 4-1 rett før slutt og en meget fortjent seier til Fri .

Dette var en ekte lagseier. Det er veldig gøy å se at laget spille god fotball, trøkker til i duellene og scorer flotte mål. Det er også gøy at det begynner å bli litt trangt om plassen på sidelinjen når det kommer så mye publikum og ser på guttene spille.

Med dagens seier samt medhold i protest i kampen mot Flaktveit leder nå Fri sin 3. divisjon.

 

Bilder

Nytt Styre 2019

Roller Navn Telefon E-post  
Styreleder Kim Brodahl Hope 932 44 550 Kimhope89@msn.com Politiattester
Nestleder Roy Nilsen 480 70 049 Roynils10@hotmail.com Overganger, Fiks
Sekretær Linn Nielsen 412 09 679 nielsen.linn@outlook.com  
Styremedlem Frode Tufteland 950 88 604 frotuf@online.no Utstyr, Anlegg
Styremedlem Katrine Tunestveit 932 97 572 Ktun28@hotmail.com Dugnader
Styremedlem Natcha Thaithani 907 55 069 natchathaithani@gmail.com Dommere
Varamedlem Trine Lohne 416 17 532 trinelohne@icloud.com  

SAMMARBEIDSPARTNERE

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift