Fysiske Voss ga Fri bank

Noen meget engasjerte supportere var spent på om Fri kunne fortsette det gode spillet fra helgens kamp mot Fana når Voss 2 gjestet Espeland kunstgress tirsdag.

IL Fri - Voss 2 5 -7 Espeland stadion 25.4.17 kl 20.00

Fri vartet også denne kampen opp med mye fint spill, men laget fra Voss, som etter min mening spilte alfor fysisk fotball, vant over hardtkjempende hjemmelag.

Når det står 5-7 på resultattavlen ved kampslutt vitner det om en meget underholdende kamp. Fri kom best i gang. Allerede etter 30 sekunder lå ballen i mål da Ruben Lindkvist driblet seg nedover sidenlinjen, fintet fire, fem mann før han fyrte av et skudd som keeper måtte gi retur på. Og Ruben var på rett plass for å putte returen selv i mål,. Om ikke det var imponerende nok, så dukket samme spiller opp igjen noen minutter senere på ca 17 meter og fyrte avgårde et utagbart skudd i lengste hjørne. Etter dette overtok Voss styringen av kampen. Keeper og forsvar klarte å stå i mot helt til det var spilt 24 minutter, men da kontret Voss inn 2-1. Minuttet etter var dagens mann på rett plass til rett tid igjen, og Ruben puttet sitt tredje mål for dagen. Etter dette kjemper Voss med sin fysiske spillerstil Fri ut av stilen og scorer 3 mål før Torstein Tufteland utlignet til 4-4 rett før pause.

Andre omgang var som å se Drillo sitt landslag fra tidlig 90 tallet. Voss slo bare lange baller fra forsvar til angrep, i håp om at de mye større vossingene skulle vinne duellene rundt Fri sitt mål. Og når de klarer å score tre nye mål i løpet av omgangen kan man jo være enig at det er en effektiv (men lite pen) måte å spille fotball på. Torstein Tufteland pyntet på resultat også denne gang rett før dommeren blåste av kampen.

Fri må være fornøyd med at når de spiller ballen langs bakken er de vesentlig bedre enn Voss. Det er ønskelig at guttene blir tvangsforet med havregrøt og kraftfor til frokost og kvelds de neste månedene, slik at de kan ta opp kampen neste gang det blir en like fysisk batalje.

Bilder

Nytt Styre 2019

Roller Navn Telefon E-post  
Styreleder Kim Brodahl Hope 932 44 550 Kimhope89@msn.com Politiattester
Nestleder Roy Nilsen 480 70 049 Roynils10@hotmail.com Overganger, Fiks
Sekretær Linn Nielsen 412 09 679 nielsen.linn@outlook.com  
Styremedlem Frode Tufteland 950 88 604 frotuf@online.no Utstyr, Anlegg
Styremedlem Katrine Tunestveit 932 97 572 Ktun28@hotmail.com Dugnader
Styremedlem Natcha Thaithani 907 55 069 natchathaithani@gmail.com Dommere
Varamedlem Trine Lohne 416 17 532 trinelohne@icloud.com  

SAMMARBEIDSPARTNERE

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift